Om oss här på Spader Kung

Hej kära kund och välommen till oss på Spader Kung, vår genuina affärs ide med enbart drop in gör oss till stans tillgängligaste frisör. Salongen SpaderKung har funnits i 50 år. Idag är vi 3 glada frisörer i salongen. Vår erfarenhet inom yrket mer än 10år. Vi har både en trainee och frisörer med gesällbrev.

Vi har tid för dig kom bara in.


Vår ambition och önskan på Salong Spader Kung

"Här skapar vi en gemensam upplevelse tillsammans. Vi har alltid kundens önskan, noggrannhet och snabb service i fokus. Här kommer ni alltid känna er välkomna." Med Vänliga Hälsningar Pim

Pim

Pim


Pim är SpaderKungs team och salongsledare. Hon har gesällbrev för både Dam& Herr.
Hon är en varm och glad person och tycker om att vara positiv och kreativ. Med sina 14 år inom yrket har hon skaffat sig en stor erfarenhet av så väl klippning som färg. Hon är en väldigt aktiv person och vill hela tiden utvecklas och ha nya utmaningar.
På friden gillar pim att träna, hålla på med heminredning även uttryckt i måleri! Och resa!

Fatmeh


Farzaneh har 4 års erfarenhet i frisör yrket. Har drivit egen frisör och skönhets företag i Borås. Farzaneh är en skicklig frisör med god erfarenhet. Hon är varm och trevlig person som brinner för yrket. Hon hjälper dig gärna med hår och skönhet. Hon utför med trådningsmetod för hår borttagning med hjälp av tråd .
Hon gör även fransböjning  bryn tatueringar och microblading. Permanent make up perfekt 3D bryn och  Håruppsättningar.
På friden gillar Farzaneh att umgås med familjen och vänner.

sanna 


Sanna är en trainee frisör hos oss. Hon är på väg till gesällblev och gick sin frisörutbildning här i Växjö. Hon tycker om att vara positiv och kreativ. Är en glad och lättsam person, med varm själ som älskar göra förändringar. Social person som älskar dela med sig av det hon brinner för. Mode, färgen och formen. Hon är en person som ser möjligheter framför sig.
Hon har gått en extra kurs med hårförlängning och hon bra på makeup.På friden gillar hon att umgås med familj och vänner.

Adress

Båtmanstorget 1

352 30 Växjö

E-post
Telefon